Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvvizsga és tanfolyam képes leírás - Felvételi - hasznos információk.tlap.hu
részletek »

Nyelvvizsga és tanfolyam - Felvételi - hasznos információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felveteli.tlap.hu » Nyelvvizsga és tanfolyam
Keresés
Találatok száma - 13 db
Angol nyelvtanfolyam választó

Angol nyelvtanfolyam választó

Ha céljaid vannak az angol nyelvvel, és szeretnéd megtalálni a legjobb angol nyelvtanfolyamot, akkor jó helyen jársz. Angol nyelvtanfolyam ajánlónk segítségével megtalálhatod a számodra leghatékonyabb angol nyelvtanfolyamot Budapesten! Oldalunkon tanfolyamtípus szerint kategorizálva olvashatsz részletes tájékoztatót a különböző angol nyelvtanfolyamokról, megkönnyítve ezzel a választást. A következő angol nyelvtanfolyam típusokról találsz leírást nálunk: on-line angol oktatás, intenzív nyári angol tanfolyam, üzleti angol tanfolyam, angol tanulás óvodáskorban, kisgyermekkorban, illetve iskoláskorban, angol nyelvtanfolyamok testreszabva.

Babilon Nyelvstúdió

Babilon Nyelvstúdió

Tanáraink - beleértve az anyanyelvieket is - mindannyian szakirányú diplomával és gyakorlattal rendelkeznek. Dinamikus, színes egyéniségük garancia arra, hogy az órák hatékonyan és kellemes légkörben folyjanak. 1993 óta a Babilon Nyelvstúdió a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola. Ez azt jelenti, hogy a nyelviskola irányítása, a nyelviskolában folyó oktatás minősége és a technikai, infrastrukturális feltétek folyamatosan megfelelnek a legmagasabb szakmai követelményeknek.

BeHappy nyelviskola

BeHappy nyelviskola

Tanulj angolul egyéni haladási ütemben, saját időbeosztásod szerint! Tanfolyamkezdés minden nap! Szeretnél részt venni egy ingyenes szintfelmérésen és tájékoztatáson? Kíváncsi vagy, hogy milyen szinten vagy most és mennyi idő szükséges, hogy elérd a célod? Töltsd ki az alábbi űrlapot és még ma visszahívunk!

BME nyelvvizsgaközpont

BME nyelvvizsgaközpont

A BME Nyelvvizsgaközpontja 2000 júliusától akkreditált nyelvvizsgaközpont, melyben évi öt vizsgaalkalommal lehet B1 (alapfok), B2 (középfok) és C1 (felsőfok) szinten államilag elismert, általános, kétnyelvű vizsgát tenni angol, francia, holland, német, olasz, orosz és spanyol nyelvből.

Bonus nyelviskola

Bonus nyelviskola

Budapest központjában minden nyelvtanulót vár az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóink számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvtanfolyamokkal, udvarias és segítőkész kiszolgálással, valamint precíz és korrekt adminisztrációval találkoznak nyelviskolánkban. A Bonus Nyelviskola angol, német, spanyol, francia és olasz nyelv oktatására és nyelvvizsgáztatására szakosodott. Valamennyi nyelvtanfolyam államilag akkreditált, azaz a nyelvi képzések ÁFA-mentesek! Iskolánk Akkreditált Felnőttképzési Intézményként működik, így tanfolyamaink a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolhatóak. A Bonus Nyelviskola szolgáltatásainak színvonalát garantálja, hogy olyan minőségirányítási rendszer szerint végezzük oktatási és vizsgáztatási tevékenységünket, amely mindenben megfelel a Felnőttképzési Akkreditáló Testület előírásainak.

EF nyelvtanfolyam külföldön

EF nyelvtanfolyam külföldön

A világ a legjobb nyelviskola! Két hetes vagy akár egy teljes éves külföldi nyelvtanfolyam? Mi megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb külföldi nyelvtanfolyamot külföldön. Készülj fel a nyelvtanulásra! Az EF a világ legnagyobb nyelvoktató utazásokat kínáló szervezete több mint 42 év tapasztalattal szervez külföldi nyelvtanfolyamokat minden korosztály számára, minden szinten.

Euro nyelviskola

Euro nyelviskola

Az EURO Nyelviskola azzal a céllal alakult, hogy a város szívében kínáljon színvonalas, bárki számára megfizethető tanfolyamokat a hét hat napján. Az EURO Nyelviskola elsősorban a gyors eredményeket elérő tanfolyamokra specializálódott, nem vagyunk hívei a sok évig tartó, hosszan elhúzódó nyelvtanulásnak, hanem inkább az intenzív és félintenzív tanfolyamokat preferáljuk. Hallgatóink többsége éppen ezért elsősorban középiskolás, egyetemista, főiskolás illetve pályakezdő fiatal, aki nem ijed meg attól, hogy hirtelen rázúdítjuk a nagy mennyiségű tananyagot, illetve számonkérést, aki fél év és egy év közötti időszakot szán arra, hogy teljesen kezdőről nyelvvizsga szintre eljusson, vagy tárgyalóképes nyelvtudást szerezzen. 1996-ban a nyelvoktatás piacán először vezettük be a 400 órás nyelvtanfolyamot, mely tanfolyamtípusunk kezdőről mindössze 4 hónap(!) alatt nyelvvizsgaszintet garantált. 400 órás tanfolyamaink azóta is folyamatosan nagy népszerűséggel indulnak.

Ih nyelvtanfolyam

Ih nyelvtanfolyam

Az International House Nyelviskola a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének minősített iskolája, a Felnőttképzési Akkreditációs Testület által akkreditált intézmény. 2001. júliusa óta Magyarországon egyedüliként akkreditált és teljes jogú tagja az EAQUALS nemzetközi szervezetének.

Katedra nyelviskola

Katedra nyelviskola

Az 1992 óta működő Katedra Szeged Nyelviskola (ILS Nyelviskola Szeged Kft.) Szeged egyik legsikeresebb nyelviskolája, nyelvoktatással, nyelvvizsgáztatással, fordítással és tolmácsolással foglalkozunk. Oktatott nyelvek: Angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, svéd, magyar mint idegen nyelv és igény esetén egyéb nyelvek oktatását vállaljuk.

Hirdetés
Manhattan nyelstúdió

Manhattan nyelstúdió

Szeretnél végre jól beszélni angolul, esetleg németül? Akkor jó helyen jársz! Hetente induló nyelvtanfolyamainkon kiscsoportban gyorsan fejlődsz és hamar sikerélményekben lesz részed. Profi nyelvtanáraink segítenek, hogy könnyedén szót érts a világgal! Csak kevés időd van a nyáron? Akár 1 vagy 2 hétre is be tudsz iratkozni, intenzív tanfolyamon már ezalatt is sokat fejlődik nyelvtudásod. Gyors fejlődésre van szükséged? 100 órás szuperintenzív tanfolyamainkon 5 hét alatt már egy szintet fejlődhetsz! Tehát például teljesen kezdő szintről középhaladó szintig juthatsz, amivel már elboldogulsz külföldön.

Nyelvvizsgára készülsz? Magántanáraink segítenek!

Nyelvvizsgára készülsz? Magántanáraink segítenek!

Megbízható és felkészült angol vagy német magántanárt keresek Budapesten vagy országosan, nem ismersz egyet? Szinte nincs szülő, akiből ne szakadna ki ez a kétségbeesett mondat gyermeke iskolai évei alatt. Gyerekek oktatása mellett, felnőtteknek is kínálunk továbbfejlődést a már megszerzett tudásodhoz. Üzleti szintű angol vagy német tanítást is vállalnak magántanáraink, neked csak ki kell választanod a számodra szimpatikus! Ne aggódj, a Profimunka magántanár keresővel biztosan megtalálod azt, akire szükséged van!

Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ

Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ

Várható-e, hogy a magyar, államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány egységes kezelést kap az Unióban? Az Európai Unió közösségi szinten nem szabályozza a nyelvtudást igazoló bizonyítványok elismerését, a közösségi jog tehát nem rendelkezik erről. Az egyes tagállamok saját hatáskörükben szabályozzák, vagy nem szabályozzák a tagállamon kívül szerzett nyelvvizsga-bizonyítványok elismerését, értékelését. Ebből következik, hogy a Magyarországon szerzett nyelvvizsga-bizonyítványokat az Európai Unió tagállamai eltérően értékelhetik.

Telc nyelvvizsga

Telc nyelvvizsga

A The European Language Certificates (TELC) a telc GmbH (Frankfurt am Main) jogtulajdonában álló vizsgarendszer. A telc GmBH a DVV, a Német Népfőiskolai Szövetség által létrehozott és felügyelt szervezet, mely a Népfőiskolai Szövetség keretén belül az elmúlt ötven évben működő nyelvvizsgáztatási és fejlesztési tevékenységet fogja össze. A TELC 18 európai országban és Kínában van jelen és több mint 3000 vizsgahelyen végez nyelvvizsgáztatási tevékenységet. A TELC vizsgázói 10 nyelvből és 5 (A1-C1) szinten tehetnek vizsgát. A vizsgák között általános és szaknyelvi vizsga egyaránt van. A TELC nyelvvizsga Európa számos országában komoly esélynövelő a tanulmányok során vagy a munkaerőpiacon való elhelyezkedéskor. A TELC kizárólagos magyarországi jogtulajdonosa a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT). Nyílvántartási szám: 00516-2008; FAT lajstrom szám: AL-0022.

Tuti menü