Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felvételi információk képes leírás - Felvételi - hasznos információk.tlap.hu
részletek »

Felvételi információk - Felvételi - hasznos információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felveteli.tlap.hu » Felvételi információk
Keresés
Találatok száma - 8 db
Felvételi GYIK

Felvételi GYIK

Figyelembe lehet-e venni a tanulmányi versenyeken elért kimagasló teljesítményt (pl. döntős matematika versenyen), nyelvvizsgát stb. a felvételi rangsor megállapításánál? Kizárható-e a felvételi eljárásból az a tanuló, akinek valamilyen tantárgyból 4-esnél rosszabb az eredménye? Lehetséges-e a tervezett osztálylétszámnak csak pl. 2/3 részét feltölteni a rendes felvételi eljárás során, és a maradék 1/3 résznél egyedi elbírálást alkalmazni (pl. kitűnő tanuló, országos versenyeredménnyel rendelkező tanuló stb.)? Ha ilyen és ehhez hasonló kérdéseid vannak, látogass el a honlapra.

Felvételi iroda

Felvételi iroda

2005 -ben létrehoztunk egy portált ahol a legkedvezőbb feltételekkel kínálunk képzési lehetőségeket minden érdeklődő számára. Jelenleg két középiskola a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola és a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium iskolarendszerű képzéseit és egy oktatási cég (alapítva: 1998-ban) tanfolyami ajánlatait találhatja meg oldalainkon. Folyamatosan frissített hagyományos és videós blogrendszerünkön keresztül könnyen és egyszerűen követheti nyomon az intézményeinkben zajló eseményeket, amiket akár hozzászólásaival is kommentálhat.

Felvételi Okosan

Felvételi Okosan

Sokféle választ olvashatsz kérdéseidre a különböző fórumokon. De ha olyan információt akarsz, ami tényleg a te problémádra adja meg a részletes választ, amivel nem fürödhetsz be, akkor kérdezz minket! A téged érdeklő választ azok adják, akik a felsőoktatási intézményekben végzik a felvételivel kapcsolatos adminisztrációt. Na, ők tudják, mit kell tenned, hogy ne egy hibásan értelmezett információn múljon a felvételid! Két munkanapon belül válaszolunk neked csupán egy hétvégi program (mozi McDonald's) áráért!

Felvételi ügyek

Felvételi ügyek

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a központi államigazgatási szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Felvi

Felvi

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) jogelődje 1985-ben a felsőoktatási felvételi rendszer kialakítása, üzemeltetése és fejlesztése érdekében hozta létre az Országos Felsőoktatási Felvételi Irodát, melynek neve 2005-től Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) lett, később beolvadt az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.-be. Az felsőoktatásért felelős tárca (Oktatási Hivatal) a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tulajdonában levő Educatio NKft. útján gondoskodik a felvételiben érintettek teljes körű tájékoztatásáról, valamint az esélyegyenlőséget garantáló, országosan egységes, valamennyi jelentkező valamennyi jelentkezését figyelembe vevő felvételi rendszer működtetéséről.

Fisz- Felvételi információs Szolgálat

Fisz- Felvételi információs Szolgálat

FISZ - Felvételi információs Szolgálat, A FISZ portáloldala - az Index Továbbtanulás melléklete - a Híd a fiatalokért alapítvány támogatásával jött létre. A korábbi portál a MEH Civilkapcsolatok Főosztálya segítségével jött létre.

Középiskolai felvételi

Középiskolai felvételi

A felvételik ideje a diákok számára mindig egy nehéz és sok felkészülést igénylő időszak. Ahhoz, hogy sikerrel vegyék az akadályt, tudniuk kell minden olyan információt amely segítheti őket az eligazodásban. A felveteli.net egy olyan oldal, amely rengeteg információval szolgál a középiskolai felvételikkel kapcsolatban. A honlap tartalmazza az éppen aktuális felvételi eredményeket, ponthatárokat, tájékoztatást nyújt a különböző felvételi előkészítőkről és hasznos segítséget nyújt a felkészülés során azzal is, hogy korábbi felvételi feladatsorokat tesz elérhetővé letölthető formában.

Külföldi egyetemi felvételi felkészítés

Külföldi egyetemi felvételi felkészítés

A középiskola utáni továbbtanulástól egészen a posztgraduális képzésig tájékoztatjuk az érdeklődőket a felvételi menetéről, az ideális felkészülésről és a siker kulcsairól. Hisszük, hogy a külföldi továbbtanulás mindenkié, a siker csupán a megfelelő képzés megtalálásán és a felvételin múlik. Ebben segítjük diákjainkat minden szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal már 2006 óta.

Tuti menü