Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok, fórumok képes leírás - Felvételi - hasznos információk.tlap.hu
részletek »

Blogok, fórumok - Felvételi - hasznos információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felveteli.tlap.hu » Blogok, fórumok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hoxa fórum

Hoxa fórum

A Hoxa a jelenlegi formájában 2005. októberében alakult. Két fő témaköre, az egészséges életmód/diéták, és a gyermekvállalás/nevelés mellett érinti a párkapcsolatok, a lelki egészség, a különböző hobbik tematikáit is. Elsősorban a fórum- és közösségi élet az, ami jelentős a portálon, látogatóink egymással beszélgethetnek, információkat cserélhetnek, megoszthatják receptjeiket és képeslapjaikat, valamint játszhatnak egymás ellen vagy egymás mellett, kinek hogy tetszik. Látogatottságunk hónapról hónapra növekvő tendenciát mutat, ez a statisztikákon is látszik.

Középiskolai felvételi fórum

Középiskolai felvételi fórum

Ha kérdésed van a felvételivel kapcsolatban, ha nem tudsz valamit, de szeretnéd megkérdezni, itt megteheted. Regisztrálj be és beszélgess másokkal a felvételiről, a felvételi időszakról vagy bármilyen egyéb felvételivel kapcsolatos témáról. Oszd meg tapasztalataidat hasonló cipőben járó társaiddal vagy kérdezz rá olyan információkra amelyeket nem tudsz.

Központi felvételi

Központi felvételi

Amikor látogatóink a Ringier Online weboldalain oldalain tartózkodnak, megtehetik ezt anélkül, hogy fel kellene fedniük saját kilétüket, vagy bármilyen személyes jellegű adatot kellene megadniuk. Vannak azonban olyan oldalak és alkalmak, amikor szolgáltatásaink teljes körű igénybevételéhez szükségessé válhat a látogatók bizonyos személyes adatainak (például nevének, postacímének vagy e-mail címének) megadása, illetve ismerete.

Minden, ami felvételi

Minden, ami felvételi

Mro Historia Könyvkiadó felvételi információs portálja. Szűlői vélemények, könyvek értékelése és még számos hasznos információ a középiskolai központi felvételivel kapcsolatban. Információk a felvételi feladatokról.

Nők Lapja Café - felvételi 2012

Nők Lapja Café - felvételi 2012

A Nők Lapja Café a legnagyobb és legismertebb női portál. Több mint 10 éve folyamatosan piacvezető, magasan a versenytársak felett teljesít, megbízható, népszerű és erős márka. Közel 1,2 millió főt ér el havonta (Forrás: Gemius Explorer, 2012. április). A lehető legszélesebb célcsoport számára nyújt sokszínű tartalmat és szolgáltatásokat. Hiteles, megbízható és aktuális információkat nyújt, naponta mintegy 50-60 friss cikkel. A Nők Lapja hetilap márkaértékeit részben magán viseli: nőies, tartalmas, minőségi. Ugyanakkor önálló stílussal rendelkezik, dinamikusabb, kreatívabb és merészebb a hetilapnál. Márkaismertsége 63%-os az internetező nők körében, ami kiemelkedő a női portálok között (forrás: NRC total spontán márkaismertség).

Tuti menü