Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanfolyamok képes leírás - Felvételi - hasznos információk.tlap.hu
részletek »

Tanfolyamok - Felvételi - hasznos információk.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felveteli.tlap.hu » Tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 17 db
budapesti OKJ-s felnőttképzés

budapesti OKJ-s felnőttképzés

A Közép-európai Képzési és Oktatási Központ Budapesten várja leendő hallgatóit. OKJ-s vizsgára való felkészítő tanfolyamaink megfizethető áron, esetenként részletfizetési lehetőséggel. A képzésben részt vevőket barátságos környezet, magas színvonalú képzés és egészen a bizonyítvány megszerzéséig, szakmai támogatást nyújtó oktatók várják. Budapesti iskolánk négy kiemelt szakmacsoportban indít OKJ-s vizsgára való felkészítő felnőttképzési tanfolyamot. Az egyik kiemelt csoport az Építő- és anyagmozgató gép kezelője nevezetű, ahol az építőiparban megtalálható szakmák szerint választottuk a szakmai képzéseket. Másik kedvelt csoport az Elektronika, gépészet, közlekedés, ezen belül az autószereléstől a villanyszerelésig találhatók képzések. A kereskedelem és a vendéglátás területén, további hat keresett szakmában indítunk felnőtteknek, OKJ-s vizsgára való felkészítő tanfolyamokat.Budapesten a Közép-európai Képzési és Oktatási Központban, négy szakmacsoportban indítunk képzéseket, több mint húsz szakmában. Oktatási központunkban magas színvonalú körülmények közt folyik a képzés, tanáraink szakmai múltja biztosítja a maximális felkészültséget a bizonyítvány megszerzéséhez.

Cool Oktatási Központ

Cool Oktatási Központ

Iskolánk számítástechnika és nyelvi képzéssel foglalkozik. Az oktatás mellett kiemelt szerepet kap az oktatásfejlesztés, hogy minél gyorsabban tudjunk reagálni a piaci igényekre és olyan tanfolyamokat is tudjunk indítani, ami máshol nincs.

Efeb felnőttképzés

Efeb felnőttképzés

Szeretettel üdvözlünk minden kedves régi és új partnerünket. Nagy örömünkre szolgál, hogy képzéseink felkeltették érdeklődését, részletes programfüzetünkkel szeretnénk segítségére lenni, hogy minden szükséges információ birtokában tudja meghozni az Önnek legmegfelelőbb döntést. Akarjuk, nem akarjuk, néhány éve új szavakkal és új fogalmakkal ismerkedünk: élethosszig tartó tanulás, szakmai és személyes kompetenciák, munkaerő-piaci verseny, karriertervezés.

Fotótanfolyam

Fotótanfolyam

Az utóbbi időben a fotózás széles körben elterjedt hobbivá vált. Szinte minden háztartásban van már digitális fényképezőgép. A megfelelő tudás megszerzése és a fortélyok ismerete nélkül azonban önmagában a felszerelés és az ambíció is kevésnek bizonyulhat. Fotóiskolánkban a hazai fotósélet kiválóságai, elismert fotográfusok szakavatott útmutatásával sajátíthatják el a hallgatók a digitális és filmes fotózás technikáját. A szakmai tudás elsajátítása mellett fontos szempontnak tartjuk, hogy tanulóink minél inkább örömüket is leljék a fotózásban.

Melyiksuli tanfolyam kereső

Melyiksuli tanfolyam kereső

Célunk, hogy független szereplőként a hazai oktatási intézmények minél szélesebb kínálatát tegyük elérhetővé és összehasonlíthatóvá a tanulni vágyók számára. Oldalunkon OKJ tanfolyamok, szakmai továbbképzések, informatikai képzések, egészségügyi képzések és hobbi tanfolyamok bővülő és frissülő kínálatából válogathatsz. Az aktuális képzéseket a számodra fontos szempontok szerint rendezheted sorba, valamint a képzések adatait azonos szempontok szerint, részletesen összehasonlíthatod. A különböző képzésekről, tanfolyamokról véleményeket és értékeléseket, ezen kívül hasznos tanácsokat, tippeket is olvashatsz nálunk, melyek segíthetnek a képzésválasztásban. Az adatbázisban szereplő képzési ajánlatokra árgaranciát vállalunk. Amennyiben a Melyiksuli oldalon leadott online jelentkezésben szereplő képzés ára magasabb, mintha a közvetlenül az oktatási intézménynél jelentkeztél volna, akkor a különbséget visszatérítjük számodra.

MIOK tanfolyamok

MIOK tanfolyamok

Intézményünk elődjét, a budapesti székhelyű MIOK József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskolát a Magyar Iparszövetség Oktatási Központ Alapítvány hozta létre 2001-ben. A fővárosi mellett Pécsett, Miskolcon és Szegeden létesült tagiskolák - igazodva a modern európai elvárásokhoz - hét év sikeres működés után úgy döntöttek, az önállósodás útjára lépnek. Így jött létre 2008 nyarán a MIOK Szegedi Szakképző Iskola. Jelenleg tandíjmentes nappali és esti, valamint költségtérítéses levelező tagozatos, érettségi utáni, közép- és emeltszintű, valamint felsőfokú OKJ-s képzésekre lehet jelentkezni, de hosszú távú terveink között szerepel profilunk folyamatos bővítése.

Műkörömépítő tanfolyam Szeged

Műkörömépítő tanfolyam Szeged

Nagyon hasznosnak és színvonalasnak tartom a képzést! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Barátságos környezet, segítőkész oktatók! Iratkozzon fel hírlevelünkre és kedvezményesen juthat hozzá műköröm alapanyagokhoz és kellékekhez. Diamond Nails OKJ-s műköröm tanfolyam során olyan képzésben részesülsz, melyben 2-3 hónap alatt sikeresen elsajátítod a kézkézápolás és műkörömépítéssel kapcsolatos tudnivalókat. A műkörmös tanfolyam által szerzett tudással és bizonyítvánnyal akár saját vállalkozásodat is képes vagy elindítani.

OKJ Oktatóközpont

OKJ Oktatóközpont

Képzések megfizethető áron az ország egész területén: személy-és vagyonőr, óvodai dajka, pedagógiai- és családsegítő munkatárs, eladó, kereskedő, targoncavezető, szociális gondozó és ápoló, élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó, biztonságszervező tanfolyamok. Teljes képzés kínálatunkat megtekintheted weboldalunkon, a megadott elérhetőségeken pedig érdeklődhetsz a tanfolyamokkal kapcsolatban. Képzéseinken a megfizethető árat párosítjuk a tanulóinkhoz igazított tanórákkal, hogy mindenki részt tudjon venni tanfolyamainkon. Ha tanfolyamaink közt megtaláltad a számodra megfelelőt, jelentkezhetsz online az oldalon található jelentkezési lap kitöltésével. Legyél a tanulónk és szerezz piacképes szakmát!

Sportoktató és edzőtanfolyamok

Sportoktató és edzőtanfolyamok

A szegedi Bibarc Tünde Fitness School sportedző iskola 1999-ben jött létre, alapítója és működtetője Bibarc Tünde. Tevékenységünk az OKJ-s szakképzéstől a fitness és aerobic szolgáltatásokon át egészen a legkisebbek sportolásának biztosításáig terjed. Manó tornánk segít a legkisebbek készségeinek és ügyességének fejlesztésében. Gyermek és tini fitness óráink az izmok erősítését segíti zenés formában. Óráink között szerepel a pilates, mely a mélyizmok fejlesztésében segít. A gerincgimnasztika labdás kurzusok keretében a tartást javítja. Zumba edzésre járók két legyet ütnek egy csapásra, a zumba edzéssel nem csak a zsírsejtek olvadnak, hanem nagy mértékben javítja az állóképességet. A különféle step órák keretében különböző lépéskombinációkat sajátíthatnak el az érdeklődök, sőt a step szerelmeseinek ajánljuk step edző továbbképzésünket is. Az iskola fő profilja az órákon kívül az aerobic, valamint fitness és úszó sportedző és sportoktató képzés. OKJ-s tanfolyamainkra és szakképzéseinkre a weboldalunkon, illetve személyesen Szegeden jelentkezhetnek az érdeklődők.

Hirdetés
Sportoktató tanfolyam - Soter-Line

Sportoktató tanfolyam - Soter-Line

A Sportoktató (a sportág megjelölésével) megtanítja a sportág legalapvetőbb technikai, taktikai és szabályismereteit. Oktató, nevelő, képző tevékenysége eredményeként a tanítványok alkalmassá válnak a sportszerű versenyzésre, sportteljesítményük folyamatos és fokozatos növelésére, az egészséges életmód - ennek részeként a rendszeres testedzés, sportolás - népszerűsítésére. Sportágában sporttanfolyamokat szervez és vezet. A sportoktató sportágában részt vesz a versenyek szervezésében és azok lebonyolításában. Kapcsolatot tart az érintett sportszervezetekkel és intézményekkel, képviseli a sportág érdekeit. Igény szerint közreműködik a nevelési-oktatási intézmények sporteseményeinek szervezésében és lebonyolításában...

Szinergia Üzleti Szakiskola

Szinergia Üzleti Szakiskola

A Szinergia Üzleti Szakiskola érettségire épülő OKJ rendszerű szakképzéseit nappali és esti tagozaton (államilag támogatott és költségtérítéses formában), valamint tanfolyami rendszerben indítja rendkívül szerteágazó területeken: vendéglátás és idegenforgalmi képzések a szakácstól az idegenvezetőig, logisztikus, kereskedő, pénzügyi-számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő képzések, sportszakmai képzések a személyi edzőtől a fitness instruktorig. Kiemelten kezeljük az iskolában az idegen nyelvi képzést. Iskolánk idegen nyelvi oktatásának célja, hogy olyan gyakorlatorientált, készség- és beszédközpontú, piacképes üzleti nyelvtudást adjon tanulóink számára, amely államilag elismert nyelvvizsga bizonyítvánnyal is igazolható. Amennyiben megtetszett képzés kínálatunk, már csak be kell iratkoznod hozzánk!

Tanfolyam - Út a tudáshoz!

Tanfolyam - Út a tudáshoz!

A jövője most kezdődik! Forduljon hozzánk, és vegyen részt tanfolyamainkon, hogy megszerezhesse a kiválasztott szakmához szükséges alapismereteket. Nézzen körül sokrétű képzéseink listáján, és válassza az Önnek legmegfelelőbbet! Tantermi, távoktatásos és levelező tagozaton sajátíthatja el a kiválasztott szakma alapjait. Felkészült oktatóink és segédleteink segítik Önt a nálunk töltött idő alatt, hogy ahogyan más sokan, Ön is elégedett hallgatóink közé tartozzon. Forduljon hozzánk bizalommal, adja le jelentkezését akár még ma!

Tanfolyam Budapest

Tanfolyam Budapest

Köszöntünk az Alfaképző KISOSZ tanárai és munkatársai nevében. Az 'Alfaképző' a Kereskedők, Vállalkozók Békés Megyei Szervezetének domain neve. Rövidített nevünk: KISOSZ Békés Megyei Szervezete Felnőttek (betöltött 18. életév) számára kínálunk Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő szakmai és informatikai tanfolyamokat, képzéseket. Egy jó szakma nem csak megélhetés biztosít, hanem örömet is nyújt a mindennapokban!

Tanfolyam, szakképzés, felnőttképzés

Tanfolyam, szakképzés, felnőttképzés

Az OKTÁV Továbbképző Központ közel 40 éve áll a felnőttképzés szolgálatában. Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont, szakképző iskola működtetése. Központunk Esztergom-kertvárosban található, ezen kívül irodáink és képviseleteink vannak Budapesten, Székesfehérváron, Tatabányán, Győrött, Szombathelyen, Szegeden és Pécsen. Tanfolyamokat igény esetén az ország bármely pontján szervezünk. Az OKTÁV Továbbképző Központ felnőttképzési területe a szakképző és szakmai továbbképző tanfolyamok, konferenciák és tréningek széles körét kínálja.

Tanfolyamok

Tanfolyamok

Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot. Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Oktatási intézményeknek, iskoláknak havonta egy darab hirdetés beküldése ingyenes, így biztosítva a kisebb oktatási cégek számára is egyenrangú megjelenést és az adatbázisunk tisztaságát. Partnereink: Amennyiben speciális képzéseket keresel nézd meg a szaktanfolyamok oldalt, ahol mindenféle felnőttképzési kínálat között válogathatsz, ha pedig kikapcsolódásra vágysz érdemes kipróbálni a legjobb ingyenes játékokat is...

Új szakmát tanulna? Gondozó és házi betegápoló tanfolyamok

Új szakmát tanulna? Gondozó és házi betegápoló tanfolyamok

Szerezzen szakmát vagy egyszerűen csak tapasztalatot velünk! Méhész képzés kezdőknek, pálinkafőző tanfolyamok és rengeteg más hasznos kurzus kedvező áron! OKJ-s bizonyítványt szeretne, vagy csak elmélyítené a tudását valamelyik területen? Új hobbit találna, vagy a hivatását keresi? Kattintson és iratkozzon be hozzánk! Egészségügyi és műszaki ismeretek oktatása, szabadidős tanfolyamok, nyelvtanfolyammal kombinált képzések akár külföldi munkavégzéshez is. Budapesten és számos vidéki nagyvárosban.

Web oktatás

Web oktatás

Mindennapi életünk részévé vált az internet, és a hozzá kapcsolódó honlapok, webáruházak. Napjainkban elengedhetetlenné vált, hogy egy cég vagy egy vállalkozás ne szerepeljen az interneten. Cégünk, a Weboktatas.com azért jött létre, hogy a jelentkezők számára a legmagasabb szinten megtanítsa a weblapkészítés minden fortéját, részletét. Ebben nyújtanak segítséget profi oktatóink, akik magasan kvalifikált képességüknek, és több éves tapasztalataiknak köszönhetően egyszerűvé és érthetővé varázsolják a weblapszerkesztés minden szegletét.

Tuti menü